Nikotyna 77 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 1. Serwer: Cod Mod 45 k lvl 2. Nick: Nikotyna 3. Imię: Michał 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10):Mysle ze 7 to nie jest nic trudnego nauczyc sie wczesniej bylo 5 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Najprawdopodobniej 8. Czas spędzony na forum:18,6 9. Opisać siebie: Jestem miła kulturalna osoba która potrafi się zachować w rożnych sytuacjach jednak nie lubię o sobie pisać więc skończę to odpowiedz. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Ponieważ nie jednokrotnie wchodząc na serwer nie można było grać przez cziterów jednak tez chcę pomoc adminom. I.http://cs-fazownia.pl/viewtopic.php?t=5856 II.http://www.cs-proskil.xaa.pl/viewtopic.php?t=600 III.http://grudziadz-cs.pl/serwerownia-cs-classic-vt13411.htm#54855 IV.http://cs-rzeszow.pl/viewtopic.php?t=2070 V.http://www.murzynski-cs.xaa.pl/viewtopic.php?p=5303#5303 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy;Demko/SSy Ban Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; 2 ostrzeżenia ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; 2 ostrzeżenia ban na 5 min jeżeli obraza skierowane byla by do gracza administratora ban na 30 min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): nonsteam To teraz trochę od siebie Wiem ze te posty do mnie nie zachęcają zbytnio lecz wchodziłem na forum kiedy miałem taką potrzebę, jednak jeżeli dostał bym admina na pewno to by się zmieniło. Ehh zostaje jeszcze sprawa warna dostałem go jeszcze za czasów serwera 8001 lvl cod mod nie pamiętam dokładnie za co to było na początku mojej przygody z ta serwerownią jeśli tylko znajdę czas odpracuje go w jakiś sposób.[Warn został odpracowany ] Pozdrawiam Nikotyna Przeniesione na dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jestem na tak, dużo grasz widze Cie na serwerze, nic dodać nic ujać ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 NIE- amx 5..- warnale + bo chcesz pomóc adminom i masz reklamyPoducz się obsługi amx'a, odpracuj warna i złóż podanie na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Refresh chciał bym żeby więcej osób się wypowiedziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jestem na Tak, ogrniesz dużo grasz, wiek, reklamy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Przeciw:-Amx-Czas na serwerzeZa:-Reklamy-Wiek-SkładkaJestem na TAK wiecej plusów niż minusów :)Pozdrawiam i myśle , że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Jestem na Tak, amx nie jest aż taki ważny bo przecież wszystko w amx_modmenu jest.Tylko nie spamuj w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie-czas gry na serwerze-słaba znajomość amx-no steam+ jedyn za reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 amx naucz sie : )) narazie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Na Nie:- Amx-A i Warn Za Spam w swoim podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Czytajcie co pisze pod podaniem bo widzę ze nie każdy bierze to pod uwagę. Nie chce robić spamu wiec jeżeli jest taka możliwość będę prosił aby ta wiadomość została usunięta po rozpatrzeniu go przez -_- Edit: Siwy AMX nauczyć się jest prosto komendy i tym podobne mogę na razie zapisać sobie na kartce w domu je posiadam. A do sprawy warna to jeszcze dzisiaj go odpracuje. Edit: NuQu ty patrzyłeś ile mam godzin nagrane ogólnie ?? Wiadomo ze nie bd miał +100 h na serwie nie jestem żadnych nolifem mam także swoje życie prywatne. A ze sprawą nonsteam to nie jest żaden minus, ponieważ czity są na NS jak i Steam. Innym dziękuje za pozytywy i myślę ze was nie zawiade . Edit: Lolcia dzisiaj cały dzień oglądałem poradniki i najważniejszych komend się uczyłem wiec już moje amx mogę określić na 7 jednak to moje wyłącznie zdanie ;P Edit: Bocik widać jak czytałeś moje podanie jak byś przeczytał całe to byś wiedział co wyżej napisałem o AMX ... Proszę was o nie pisanie postów takich ze nie bo mam mało czasu nagrane minimum jest 15 godzin a jak składałem podanie miałem 18h. a teraz 27h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yanke$ 0 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nikotyna, jeżeli składasz podanie to musisz mieć AMX chociaż na 7/8 wyryte, a nie, że się nauczysz. Nie: - AMX - Czas spędzony na serwerze - NonSteam Tak: - Reklamy - Wiek Na razie pozostanę na moim NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak pingwin 1 Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jestem na Tak.Warto dac mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 refresh później usunę jak -_- podejmie decyzje.Pisałem blip mam tłumaczyć jak dzieciom z pierwszej klasy AMX już ogarnę uczyłem się parę dni , rozpoznawaniem czitow tez się nie musisz martwic jest to w miarę prosta czynność a jak wam już tak na sercu leży ten ns to kupie po 10 marca tego steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 ja na Nie. nie ufam ci. jeśli nie umiesz amx to boje się że ogarnianie serwera i rozpoznawanie czitów też nie będzie twoją najmocniejszą stroną. spamujesz w podaniu, ns, amx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak narazie jestem na Nie Ogarnij amx A co do up W amxmodmenu wszystkiego nie ma Bez komend się nie obejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Na razie na nie. Wpierw ogarnij amx, i nie wypowiadaj sie w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Poducz się i złóż podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi