Melanjy 242 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Co sądzicie o mojej zabawie w gimpie ?: ) Hejty miło Widziane Kiedyś się znałam na tym, bawiłam się dość długo teraz znów wena wróciła;d Ale z tą uwagą się zgadzam Edytowane 9 Listopada 2015 przez Melanjy 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zmieniłabym tło o nie pasuje, tą hmm pandę (czy tam misia) dałabym lekko przezroczystą bo zbyt się wyróżnia i napis Melanjy bym dała lekko dalej aby był odstęp od końca obrazka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Sam efekt nie jest zbytnio zadowalający, ale spokojnie, to dopiero początek Na początku radziłabym Ci robić prace bez napisów, a bardziej skupiła się na reszcie. Sygna jest pusta. Napis mocno średni. Czcionka średnio pasuje, bo jest po prostu zbyt prosta i ciemna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Dno i wodorosty :v A tak na serio to dajesz za dużo efektów xd Nie ilość a jakość #złotamyśl ;p Podoba mi się ta praca z napisem Cs tylko tej czerni za dużo troszkę i pusto jest :c Staraj się hmmm jak to ująć... robić prace w podobnych do siebie kolorach mam namyśli tą pracę z BF Nie jest źle <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 A ja i tak jestem pozytywnej opinii. Moja ostatnia zabawa w gimpie wygladala gorzej niz wtedy gdy nic jeszcze nie zrobilem Ale faktycznie czasem zwykla prosta rzecz zaciagnie za soba oko czekam na kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności ze strony autora i użytkowników, jeśli autor sobie zażyczy otwarcie tematu, proszę o PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi