lemiwiki 212 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Imię: Wiktor Wiek: 15 Kontakt: Wszystko w profilu Twój nick na TS3: ★♥良好♥★ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Postanowiłem złożyć podanie akurat u was bo dużo przesiaduję na tym ts3 oraz rekrutacja jest otwarta. Jestem aktywną i dosyć ogarniętą osobą. Nie mam problemu z dogadaniem się z innymi.Umiem rozwiązywać spory jeśli kiedykolwiek się pojawią.Przesiaduje na ts3 oraz na forum dużo czasu więc nie powinno być problemu z kontaktowania się ze mną w razie jakiś problemów. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 8 Ile czasu spędzasz na TS3: 4-11 godzin Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie ale kiedyś już posiadałem Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem kiedyś własnego teamspeaka więc sądzę że dobre. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Edytowane 11 Listopada 2015 przez lemiwiki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Kropka zrezygnował zwolniło sie miejsce - ogarnięty - pomocny - spokojny - no-life na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Zdania nie zmieniłem, wciąż jestem na tak + w miarę wieku kultura na wysokim poziomie + dostępność na forum , TS3 + chęć pomocy użytkownikom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Także jestem na TAK. Jest bardzo miły, kulturalny, aktywny i ogarnięty, jest raczej lubiany, nie konfliktowy, nie pokazuje swoim zachowaniem, że jest gimbusem Da sobie radę : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jestem na tak +kulturalny +ogarnięty +dużo siedzi na ts3 +chęć pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi