Omega* 2 077 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Wiem że mam range DJ lecz pisałem Karolowi że podanie napiszę więc jest. + ogólnie już są spiny że mam range a podania nie ma więc zapraszam ;> Imię: Mateusz Nick: Omega * Wiek: Lat 19 Doświadczenie związane z DJ: Od niedawna bawię się w programie Virtual DJ i nawet mi się podoba. Doświadczenie na razie mam mierne lecz oglądam różne dostępne poradniki na internecie i się uczę. Więc jeszcze trochę i będę ogarniać. Rodzaju muzyki: Diso Polo / Electro & House Dubstep / Hip Hop Ile czasu spędzasz na TS3: Ostatnio co raz więcej bo organizuje różne konkursy. Myślę ze od 1 do 2 godzin dziennie. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście że tak. Dlaczego Ty? Ostatnio zacząłem organizować audycje w których dostępne są nagrody. Za tydzień będzie mega audycja. Ogólnie to lubię się pobawić w programie i coś pomixowac więc czemu by nie napisać podania? Mam mega chęci Coś o sobie: Co wy chcecie jeszcze!! Tak na serio to licze na pozytywne rozpatrzenie Edytowane 7 Listopada 2015 przez Omєga * 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Sporo czasu poświęciłeś na TS3, i nie zajmujesz się tym z dnia na dzień, bo o ile dobrze mówie to już za mojej 'kadencji' admina bawiłeś się w DJ. Jest pomysł na rozwój ts i sieci, wiele konkursów które wcześniej były organizowane od czasu do czasu, teraz są.. i mam nadzieję że będą częściej. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Wydaje mi się, że to będzie formalność... + Oczywiście jestem na TAK!Omega zajął się organizacją karaoke, co mnie bardzo cieszy, bo uwielbiam takie sprawy. Ponadto ma dobry kontakt z użytkownikami, jest aktywny i zna się na tym co robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 7 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi