pyńka 2 434 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Imię: Patrycja Wiek: 17 Kontakt: 19044695 (gg) i wiadomości prywatne Twój nick na TS3: pynia Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Staram się o stanowisko admina po raz drugi. Mimo tego, że moje podanie zostało odrzucone chciałabym spróbować swoich sił po raz kolejny. Sieć wspaniale się rozwija, na forum i na tsie widzę coraz więcej nowych osób. Zaczęto organizować karaoke, do którego organizacji również się przyczyniłam. Prowadziłam jedną edycję, a teraz będę miała zaszczyt pomagać przy kolejnej. Chciałabym zaangażować się jeszcze bardziej w życie sieci i pomagać innym użytkownikom w razie potrzeby. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 9 Ile czasu spędzasz na TS3: Wszystko zależy od tego, jakie plany mam na konkretny dzień..to wiadomo. Staram się przebywać jak najczęściej i jak najdłużej. Prawie codziennie jestem od 3 godzin w górę. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Wysokie stanowiska na innych serwerach ts3, m.in. Root i vRoot. Pomoc przy tworzeniu serwerów i poradników. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Nie 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Uwaga Uwaga !Jestem na Tak ( Jak naturalnie Karol szuka admina na TS'a ) + Wiek+ Dużo siedzi - Nie ma mutacji 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Jak najbardziej na tak. Duży ogar.Siedzi i maniaczy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marina. 1 405 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 +wiek +aktywność +dużo na ts Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Jestem na TAK Jest bardzo aktywna, ale to chyba żaden argument, ponieważ konkurenci także są aktywni Jest to bardzo miła osoba, ogarnia i widać, że jej zależy, chociażby poprzez pomoc Omedze w Audycjach. Nie widziałem u niej złego zachowania, ale napewno zdażały jej się jakieś spiny ^^ jak każdemu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 413 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Na Tak +wiek +aktywność +pomagier +ogarnięta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 W tym przypadku jeszcze nie wiem co z wami zrobic, więc na razie odrzucam podania. 20.11.2015 stworzę temat z rekrutacją i proszę jeszcze raz się w nim wpisać, będzie to temat bez opinii, na zasadzie lajków, tam wybiorę kolejną osobę, a może nawet dwie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi