Magic Devil1 4 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Witam ! Pisze ta nową dyskusje żeby namówić tych którzy to przeczytaja aby pomyśleli nad nowym adminem ponieważ dnia 08.11.2015r o ok godzinie 19.30 , kiedy wszedłem na server usłyszałem dużo za młodych głosów w wulgarny sposób . Napisałem do Majuna ale był zajęty (nie odpisał na steam pisało zajęty ) wiec nie mógł wejść napisałem do nowego admina WhatDoYouMean i momentalnie przybył mimo tego że przygotowywał się do wyjścia . Potrzebujemy na cod mod cs go nowego admina który by sprawował słuszna władze uciszania młodszych niż 16+ ponieważ to co dziś usłyszałem to aż skłoniło mnie to do zdjęcia słuchawek . Proszę o podjęcie kroków o nowego admina . * Dziękuję MenVip . * mikroden: men ty masz adma?MenVip: nie ale zaraz bedziesz mógł wejść na forum i sie wypowiedzieć na temat który teraz piszeMenVip: ...MenVip: na dyskusjachmikroden: ok bo tu pare osób jest które nadużywają mikro chyba z 4 dziecimikroden: ale tak tylko pytałemMenVip: kurde przed chwilka był WhatDoYouMean i zmutował pare dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT Wiktor 0 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Uważam, że to jest odpowiednia osoba ponieważ bywa częściej na serwerze niż inni adminowie.Potrzeba więcej adminów bo czasami nie da się wytrzymać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Niepotrzebny spam. Szybka rekrutacja jest już od kilku dni natomiast gracze wchodzą na forum jedynie po to, żeby się wyżalić albo napisać skargę. W porównaniu do serwera aktywność graczy na forum jest zerowa, stąd też nie wiedzą nawet o tym, że jest prowadzona rekrutacja. Taka jest niestety prawda o osobach grających na tym serwerze. Niejednokrotnie mówiłem o tym jak i wiele osób pisało mi o tym na privie, natomiast każdy to sobie olewał i dalej to robi. Aktualnie jest nas trójka plus 1 osoba na okresie próbnym (nie wliczam Landryna z powodów prywatnych). Czekam jeszcze na 2-3 podania w szybkiej rekrutacji i to zamykam. 6-7 osób wystarczy aby ogarnąć serwer i to moim zdaniem przy dużo patrząc na ostatnie dni, tygodnie aktywności graczy co do serwera. Jeżeli chcecie coś jeszcze dodać to zamieniam się w słuch. Jeśli to by było na tyle, osoby chętne zapraszam do składania podań http://forum.cs-classic.pl/topic/40569-szybka-rekrutacja-vol1/#entry244563, a resztę przepraszam za wczorajszą akcję opisaną wyżej. Edytowane 9 Listopada 2015 przez MajuN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinatobe 98 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jeżeli chodzi o nowego admina to tak jak napisał Majun, napiszcie podanie w szybkiej rekrutacji i jakoś sie to ogarnie jeżeli chodzi o małą aktywność na Servie, każdy admin to też człowiek który ma życie prywatne nie możecie oczekiwać, że każdy będzie siedział non-stop. Robim co możem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajuN 682 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi