Semi 1 260 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Nick: SemiData(nie obowiązkowo):Problem; Nie działa plguin po prostu jakby był wyłączony lub wcale by go nie było (nie działa w konsoli dr_finish , nie ma topki). Pytanie czy dobrze skonfigurowałem sql podam niżejamx_drstats_host "sql4.freemysqlhosting.net:3306" amx_drstats_user "sql495913" amx_drstats_pass "tu mam swoje hasło" amx_drstats_db "drstats" Inne:Proszę abyscie nie pisali czy dodałem linijkę w plugins czy serwer.cfg , ponieważ aż tak bezmyślny nie jestem. Serwer jest na newgame i jest to speedrun.Mysql na darmowym hoscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Rozumiem że plugin stąd > http://amxx.pl/topic/47620-na-deathruna-staty-i-rank/ No to lecimy z instalacją deathrun_stats.amxx w addons/plugins i wpis w plugins.ini w addons/data/lang deathrun_stats.txt Cvary skonfigurowane amxx.cfg amx_drstats_save "" amx_drstats_timer "" amx_drstats_timer_type "" amx_drstats_draw_finish "" amx_drstats_print_result "" MySQL w sgl.cfg amx_drstats_host "localhost" amx_drstats_user "root" amx_drstats_pass "root" amx_drstats_db "drstats" Zgadza się? Jak tak przejdziemy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Tak zgadza się , proszę abys wypowiedział się co do mojej konfiguracji a nie rzeczy które są oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Czasami te oczywiste nie są jednak takie proste, wolałem się upewnić na starcie czy problem w tym nie leży. Daj logi Jeszcze jaki system, win/linux? Edytowane 11 Listopada 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) System windows. Jak widzisz w logach nic takiego nie ma. (data zła na komputerze ustawiona)tamte logi odpadają. Po uruchomieniu gry pokazał się nowy deathrun_stats.amxx Error (1044): Access denied for user 'sql4959Czyli tak jak się pytałem odnośnie tego czy dobrze mam dodane sql , co może być błędem próbowałem przestawiać. Edytowane 11 Listopada 2015 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 A masz pozwolenie na MySQL na zalogowanie się ip serwera? I spróbuj w to wpisać hostname bazy danych amx_drstats_host "sql4.freemysqlhosting.net:3306" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Nie bardzo rozumiem , mam sql na darmowym hoście , jest status włączony. Serwer na którym jest to europejski wszystko jest dobrze , poszperam w ustawieniach i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Tam gdzie masz założoną bazę sql pod staty wejdź w direct admin i odszukaj bazy sql co odpowiada za staty, jak znajdziesz dodaj "%" i zrestartuj serwer, powinno pomóc. deathrun_stats.amxx Error (1044): Access denied for user 'sql4959 Error ci wyskakiwac będzie dopóki nie nadasz zezwolenia na łączenie się z bazą z zewnątrz czyli w tym wypadku twój serwer cs. Edytowane 13 Listopada 2015 przez Destroyer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nic nie pomaga , zrobiłem to o czym mówiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rowiązany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi