V0RDEN 1 572 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Witam. Został mi przedstawiony temat z tą samą prośbą na temat porozumiewania się za pomocą mikrofonu miedzy steamem a ns. Ja ponawiam prośbę. Nie będzie lagowało.Jeżeli bedzie to chcemy się o tym przekonać i dać na okres próbny taką opcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Chodzi m.in o propozycje Semiego, która została odrzucona. http://forum.cs-classic.pl/topic/38771-dodanie-pluginu/#entry245627 Powód śmieszny, .. Plugin będzie zaśmiecał? skoro ułatwia grę i będzie używany to dlaczego ma zaśmiecać serwer? Kolejny, jakim prawem ma lagować serwer? Nic nie zmieni na serwerze, a ułatwi komunikację.. Na DR zawsze mialem problem, bo nie słyszałem NS'ow i zmieniałem do tego platformę na NS, no i z uwagi na niektóre mapy które nie obsługiwał steam.. teraz to się cudem zmieniło gdy wcześniej moje propozycje - wywalcie bo nie działają na STEAM, kończyły się odpowiedzią - nie, bo one są popularne i grane. Co do pluginu jestem jak najbardziej na Za wgraniem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Ja także nie rozumiem dlaczego niby ma lagować, jak na setkach serwerów takowy plugin jest i problemów nie ma. Także jestem jak najbardziej za wgraniem go chociażby na ten okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Mi chodzi o komputery słabsze, 256 grafa, 1 rdzeniak itp. na takim komputerze będzie spadek fps'ów(widoczny), ale jeżeli jednak tego chcecie okej, można dodać go na próbę. Jak się przyjmie to zostawiamy, a jeśli nie to usunę.//Zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi