BuSTTeR !~! ^.^. 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 1. Nick:BuSTTeR !~! ^.^.2. Imię:Kuba 3. Wiek: 164. Znajomość AMX (1-10): 6/75. Sprawny i działający mikrofon:Oczywiście6. Składka (tak/nie):Oczywiście7. Link do swojego GameTracker'a**: Proszę ;3 http://www.gametracker.com/player/BuSTTeR%20%21~%21%20%5E.%5E./193.33.177.166:27015/8. Parę słów o sobie **: To tak mam na imię Kuba , lubię grać w gry komp: CS 1.6 CS GO TWD COD. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ przeważnie w godzinach popołudniowych nie ma adminów a typek np. kampi surv, nem. Grają odpały z aim'em zm blokują i jeszcze bym mógł wymieniać.10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie posiadam.11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Jestem na serwerze codziennie po jakieś 3h12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze zależy np. od 16 do 20 coś takiego. a w weekendy od 12 do późna.13. Staż w Counter-Strike 1.6: z jakieś 6/7 lat14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak miałem i mam na różnych serwerowniach i chciałbym też tutaj mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 hehe, szczerze niewiem co napisać... obecnie jest już 7 adminów na serwerze ( mn9,puchatkowy alkocholik,KrZySiO,Corin,Warmin!?,Medyk, no i ja) i niewiem czy jak narazie jest potrzeba o kolejnego admina. Oczywiście czym więcej adminów tym lepiej a więc jak Mn9 uznaje, że jest potrzeba większej ilości adminów to jestem za- Okresem próbnym ( Okres próbny ponieważ czesto widze jak klniesz a najwazniejsza dla admina jest chyba Kultura... ) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Na nie Jesteś nowym graczem na serwerze. i już masz 5 banów... to więcej niż ja przez 2,5 roku gry na tym serwerze Do tego jak dobrze pamiętam ostatnio dostałeś ode mnie bana za obrazę admina, po wygaśnięciu bana nie mogłeś się powstrzymać od głupich komentarzy co do mojej osoby. Kultura u ciebie to poezja Nie znasz regulaminu i łamiesz go. I kolejna ważna sprawa... nie panujesz nad sobą. Ktoś cię zabije czy coś to od razu wyzywasz. Jak dla mnie taka osoba nie nadaje się na admina. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi