pekus 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 1. Twój Nick: .:PK:.2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin3. Nick oskarżonego: Ko$mo 4. Steam_ID oskarżonego: to nie jest konieczne5. Data i godzina zdarzenia: dzisiaj przed chwilą6. Mapa: to też nie jest istotne7. Opis sytuacji: był kill day i strzelalem sobie z awp do terrorystów(będąc w ct) czyli nic im nie mogłem zrobić aż w koncu nie zauważyłem i został ostatni terrorysta, którym był zacny admin który oczywiscie powinien mieć życzenie ale przypadkiem kliknalem i wywalilem mu banie. Nawet nie zdążyłem przeprosić w nastepnej rundzie bo juz poleciał ban na 3h za 1 killa ban na 3h admin chyba jest jebniety za przeproszeniem bo skoro ja dostałem bana na 3h za 1 killa to w takim razie osoba która freekiluje cala mape tez dostanie na 3h?8. Dowody (demko/screeny/świadkowie): też nie są konieczne bo wszystko opisze a w razie wątpliwości jest hltv które się jeszcze nie zakonczylo nagrywać [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'FREEKILL'[AMXBans] Duration: '3 hours'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1035768270'[AMXBans] Your IP: '95.49.143.191'[AMXBans] ====================================== jeszcze coś dla "kolegi" Takie_Czary jeśli nie czytałeś regulaminu bądź go nie znasz nie zarzucaj innym że go nie znają bo zachowujesz się jak 15 letnie dziecko bo nie dosc że staram sie w ct jak moge nie robiąc tylko zabaw typu ostatnia reakcja, 1 reakcja, przez co inni prowadzący wybijają wszystkich terrorystów( np hero ktory jest adminem z tego co pamietam, na moje kilkukrotne prosby o powtorzenie polecenia nie reaguje i dzieki temu ginie 50% tt). Proponował bym żeby każdy admin zapoznał się jeszcze raz z regulaminem zanim zacznie pełnić tą rolę. 4.11 Klawisz ma zakaz dawania broni więźniowi (Nie tyczy się to w przypadku zabaw gdzie może być to potrzebne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Tutaj pozwolę sobie zacytować regulamin: 9. Free Kill FreeKill jest zakazany. W przypadku bezpodstawnego zabicia: - Klawisz ma 30 sekund na przeproszenie za popełniony błąd oraz zabicie się w taki sposób aby nikt z więźniów nie otrzymał broni w przeciwnym razie dany gracz otrzymuje bana. Tyczy się to każdego admina, zwłaszcza, jeśli do FreeKilla doszło jednorazowo i przez przypadek. Ko$mo dostaje upomnienie, lecz niech pozostali administratorzy nie myślą, że jeśli tylko On dostał to pozostali mogą. Zamykam. //otwieram na prośbę oskarżonego @Pekus, pamiętasz mapę, na której to miało miejsce i godzinę? Zobaczę sobie demo. Edytowane 9 Listopada 2015 przez JayMcKenzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakieSobieCzary 3 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To ze dostales bana zaraz po zabiciu kosma nie oznaczalo ze to za to, dostales bana za wielokrotne freekilowanie graczy w tt, a szczegulnie podrzucanie broni więzniom na boxie... nie ma czegos takiego w regulaminie ze mozesz tak robic, a ty ziomek mi wkrecasz ze go czytales, prosze cie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmow 7 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Z mojej strony to wyglądało troszkę inaczej, przyglądałem się tobie cała mapę (praktycznie cały czas więzniowie się buntowali) a ty strzelałeś nawet do tych nie winnych. A to gdy zabiłeś mnie na killday gdy miałem życzenie przesądziło o twoim banie. W jednym się zgodzę ze przesadziłem z długością bana. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pekus 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) To ze dostales bana zaraz po zabiciu kosma nie oznaczalo ze to za to, dostales bana za wielokrotne freekilowanie graczy w tt, a szczegulnie podrzucanie broni więzniom na boxie... nie ma czegos takiego w regulaminie ze mozesz tak robic, a ty ziomek mi wkrecasz ze go czytales, prosze cie... Najpierw wypowiem się dla Ciebie bo nie widzę żadnej winy . 4.11 Klawisz ma zakaz dawania broni więźniowi (Nie tyczy się to w przypadku zabaw gdzie może być to potrzebne) sytuacja była taka w "boxie" o ktory mnie oskarżasz tak mi sie wydaje że zostało 2 więźniów, jeden się zbuntował i był w gun roome a 2 był koło mnie więc zrobiłem im zabawe w walke , a żeby wyrównać szansę dałem więźniowi koło mnie broń w czym Ty widzisz jakieś złamanie regulaminu. sprawa 2 co do mojego freekilla masowego jak twierdzi "adminek" chyba cie *** chłopczyku że zrobiłem jakikolwiek freekil poza zabiciem Ciebie do którego się przyznaje. Na początku rundy przed otwarciem cel wydałem polecenie ... totalny w celach... po 4 sekundach zabijałem osoby ktore wyszły z cel , wydaje mi się że o to chodzi. Za te oskarżenie bezpodstwane gdybym był *** prosił bym o zabranie Ci admina ale potrafie przyjąć do wiadomości że za niego zaplaciłeś i byś płakał po stracie. Jeśli ktoś ma problem z oceną tej sprawy zachęcam do dokłądnego obejrzenia hltv z godziny 09.11.2015 - 17:23:14 Edytowane 9 Listopada 2015 przez Pride Zachowuj kulturę. Na razie ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakieSobieCzary 3 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 To jak mieli bron to powinieneś zabić... a nie dawac bron kolejnemu wieziu .... (nie mozesz w zadnym wypadku dawac broni wiezniowi...przelej sobie ze tak powiem na prawdziwy swiat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Po obejrzeniu dema mam - że to tak delikatnie ujmę - dylemat. Z jednej strony zbyt pochopny ban ze strony Ko$ma, z drugiej głupie zachowanie PK. Uważam jednak, że mimo wszystko do wlepienia bana doszło zbyt szybko. Chciałbym się także wypowiedzieć do sytuacji z brońmi, takie coś nie powinno występować i nie powinieneś włączać walki, tylko natychmiastowo zabić buntownika. Zostaję przy upomnieniu słownym dla administratorów o rozwagę przy wlepianiu banów, ale prowadzący także powinni uważać na to, co robią. Ostatecznie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi