eDgE 0 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale przejdźmy do szczegółów. Wbiłem na serwer DD2 napisałem "No kurde" ban na sb. Potem znowu "NO kurde" Ban na sb. Napisałem potem "w końcu" ban na sb no i znowu potem napisałem zwykłe "/rank" BAN NA SB o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny123 18 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Masz spect Buga musisz zresetować komputer. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Bo pewnie ciągle miałeś SpecBuga i to dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli chcesz się pozbyć sb musisz zrestartować komputer. Żeby sprawdzić kto ma sb musisz włączyć konsolę (ten klawisz pod Esc) wpisujesz status, wciskasz Enter i patrzysz na dół listy, ten 32 slot ma sb. Edytowane 9 Listopada 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 po resecie komputerka to sie nie zmienia musi po prostu inna osoba przejac "sb" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie ban 'NA' SB tylko 'ZA' . Pod koniec miesiąca zobaczymy, może zmienimy ilość slotów do 31 i nie będzie występował błąd SpecBug'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi