Gang Albanii 280 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam Mam problema w którym chodzi o to że nie mogę uruchomić mc.. Dlaczego? a no dlatego że te "klocki" wcinają mi całego procka (zużycie procesora 100% przy włączaniu mc) no i po włączeniu lunchera nic juz nie zrobię (nie wybiorę nawet single player ani multi) za dobrego kompa nie mam ale wcześniej normalnie chodził... Proszę o pomoc Parametry kompa: http://scr.hu/95ui/pc78p http://scr.hu/95ui/qqzxj I nie pisać zbędnych odpowiedzi typu: "Oddaj go do muzeum" bo ten staruszek jeszcze wiele potrafi :D Pozdrawiam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 10 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 (edytowane) Wymagania MC: Procesor: Intel Pentium 4 1.6GHz / AMD Athlon XP 1600+ lub lepszy Karta Graficzna: Nvidia GeForce 4 MX 440 / AMD Radeon HD 3200 lub lepsza DirectX: wersja 8.0 RAM: 0,5 GB pamięci RAM Miejsce na Dysku: 1 GB System operacyjny: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 Edytowane 10 Listopada 2015 przez ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Więc powinien raczej ruszyć czyż nie? Wcześniej na słabszym kompie mi chodził.. Podkręcałem procka do 1.8Ghzi to samo jest.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Problem rozwiązany, gra Ci nie pójdzie. Jeśli będziesz chciał coś dodać to daj znać, a temat otworzę. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi