SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Oficjalnie zapowiedziano IEM Katowice 2016, który odbędzie się w marcu (od 4 od 6 marca). League Of Legends schodzi z głównej sceny na rzecz CS GO. Od teraz Counter-Strike będzie rozgrywany na głównych scenach. Pula nagród dla League Of Legends to 100,000 $, a na CS GO to 250,000 $ No i ponownie będzie to największy event w historii CS GO. Edytowane 24 Listopada 2015 przez SzeregowiecPL 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wbija ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wbija ktoś ? Ja na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 No no! Zapowiada się grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ja w tym roku bilet kupuje chyba, rok temu o 9 byłem w Kato(mieliśmy być o 8 ale idioci zaspali na busa :x) i było 9 szeregów w kolejce, do tego się jeszcze wciskali także eldo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja w tym roku bilet kupuje chyba, rok temu o 9 byłem w Kato(mieliśmy być o 8 ale idioci zaspali na busa :x) i było 9 szeregów w kolejce, do tego się jeszcze wciskali także eldo Ja w tamtym roku premkę miałem, a w tym roku będę miał premium za free + kartę międzynarodowego gracza więc git 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Ja w tamtym roku premkę miałem, a w tym roku będę miał premium za free + kartę międzynarodowego gracza więc git Burżuju, dogadamy się i jakoś mnie wprowadzisz ze sobą ahahaha Ja też pewnie będę, zobaczymy tylko czy zdążę bilety kupić ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Potwierdzone jest to, że nie będzie to MAJOR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie bedzie skrzynek? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 ωιncнєѕтєr, w 24 Lis 2015 - 17:37, powiedział: Potwierdzone jest to, że nie będzie to MAJOR? Tak, Major będzie w Kwietniu w USA na MLG (prawdopodobnie najgorszy major ze względu na strefę czasową i brak twitcha). Jednak nie jest to praktycznie żaden ubytek dla Katowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Nie bedzie skrzynek? ? Nie, nie będzie.. To najs.. [CENZURA] strona mlg, która za pewne będzie ddosowana jak ostatnio i nie pooglądamy. Za pewne i tak nie pooglądamy bo będzie to koło 3-6 rano.. Edytowane 24 Listopada 2015 przez Pawel.? Przekleństwo usunięte. Na forum obowiązują zasady netykiety, proszę o tym pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nie, nie będzie.. To najs.. SPIER&OLONA strona mlg, która za pewne będzie ddosowana jak ostatnio i nie pooglądamy. Za pewne i tak nie pooglądamy bo będzie to koło 3-6 rano.. Finał znów przewidziany na niedziele ~4.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi