Major|W 33 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Mam na imię Błażej 20 lat BlaiseMajor /steam oraz moge podać email Major Gdyż posiadam odpowiednie umiejętności, mam sporo wolnego czasu wieczorami oraz gram na serwerze CodMod Znam Majuna, Fapa, Shaintobe 4-10h Tak posiadam administratora na innym ts3 8 Byłem administratorem na innym ts i posiadam własnego 32 slotowca Tak haha Raczej tak Edytowane 11 Listopada 2015 przez Polakolo7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi