Kilerek 8 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Nick:KILLEREPLLink do SS: nie mam nie dostalem wczesniej bana a mam aktywnego a w amxbans mam tylko tego bana co dostalem ze mam aktywnegoWycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'aktywny ban'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:19224426'[AMXBans] Your IP: '83.6.174.192'[AMXBans] =======================================Serwer: cod mod 350Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=19794 ps; przeczytaj co pisalem wyzej i zobacz amxbansPomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 11 Listopada 2015 przez Kilerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Proszę admina banującego o wyjaśnienie sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krowa 4 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 No więc tak: wbiłem na serw i na u@ jasio boyka napisał mi, że KILLEREPL jest na aktywnym banie. Ja mu napisałem, że nic o tym nie wiem. Jednak sprawdziłem z serwa w historie banów i widniał tam jako zbanowany. Jednak ja nie wiem działem za co i czy to był perm. Dlatego spytałem się Jasia za co niby dostał tego bana, a on napisał mi, że za czitowanie. Spytałem się go czy jest tego pewny on odparł, że tak wiec go zbanowałem. Wiem, że nie należy ufać co piszą na u@, ale jasio gra od dawna i ten kiler widniał w historii niedawno banowanych także myśłałem, że rzeczywiście tak było. Jeśli nie slusznie dałem tego bana to przepraszam i na 2 raz poszukam w historii banow, ale na serwie, bo tam sa powody wraz z czasem bana:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi