Mateusz 119 0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam! mam pytanie odnośnie kupna postaci premium. Chodzi o to że kupiłęm premium zrobiłem tak jak w instrukcji a teraz nie moge wejsc na moim nicku na serwer poniewaz pisze ze jest złe haslo a wpisalem takie jak wczesniej podałem. Co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 wpisałeś przed wejściem na serwer? setinfo _pw "twoje hasło" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz 119 0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś się do któregoś z opiekunów czy aby na pewno hasło się zgadza, podaj nick i hasło , to może potwierdzić twoją tożsamość. Może źle wypełniłeś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Na pewno wpisujesz dobre hasło? Bo jak dla mnie wszystko jest ok, tylko złe hasło wpisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz 119 0 Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 wpisuje te hasło jakie podałem i dostałem w odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś się do mnie na PW z hasłem oraz nickiem z serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Pomoc udzielona przez PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi