loginziom1 3 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nick : @ @ Rodion @ @ Data Zdarzenia : 12.11.2015 Osoba/y na która chcesz złożyć skargę: Omega * Opis Sytuacji : Siedziałem sobie na TSie na kanale CS:GO MOD i grałem na serwerze CS:GO MOD 1.6. Napisałem w grze, żeby wbili na TSa no i przyszedł wiesman. I dalej graliśmy gdy zeskanowałem 3 gości przez ścianę i dowaliłem noscopa wiesman powiedział "nie czituj Rodion" w tedy przyszedł Omega. I kazał nam wyjść z TSa my się pytamy "niby czeku i kim ty jesteś", coś tam mówił, ale strasznie nie wyraźnie no i dostaliśmy kicki/bany przynajmniej tak wywnioskowałem z dźwięków z TSa. Coś tam mówił, ale nie zrozumiałem z wiesmanem Dowod : tak admin serwera 1.6 [CS:GO MOD] o nicku: wiesman Chciałbym się dowiedzieć co on mi tam mówił za co dostaliśmy te kicki i bany bo Omega nie zdał sobie tego trudu by powiedzieć czemu mamy wyjść. Pamietaj 1. Nie kloc sie 2. Nie spamuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie ten dział. Omega to nie Moderator, a DJ na ts3. Powinieneś to napisać w dziale TS3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loginziom1 3 Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nie ten dział. Omega to nie Moderator, a DJ na ts3. Powinieneś to napisać w dziale TS3. aham to przepraszam dobrze wiedzieć, gdyż nie wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zły dział Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi