loginziom1 3 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nick : @ @ Rodion @ @ Data Zdarzenia : 12.11.2015 Osoba/y na która chcesz złożyć skargę: Omega * Opis Sytuacji : Siedziałem sobie na TSie na kanale CS:GO MOD i grałem na serwerze CS:GO MOD 1.6. Napisałem w grze, żeby wbili na TSa no i przyszedł wiesman. I dalej graliśmy gdy zeskanowałem 3 gości przez ścianę i dowaliłem noscopa wiesman powiedział "nie czituj Rodion" w tedy przyszedł Omega. I kazał nam wyjść z TSa my się pytamy "niby czeku i kim ty jesteś", coś tam mówił, ale strasznie nie wyraźnie no i dostaliśmy kicki/bany przynajmniej tak wywnioskowałem z dźwięków z TSa. Coś tam mówił, ale nie zrozumiałem z wiesmanem Dowod : tak admin serwera 1.6 [CS:GO MOD] o nicku: wiesman Chciałbym się dowiedzieć co on mi tam mówił za co dostaliśmy te kicki i bany bo Omega nie zdał sobie tego trudu by powiedzieć czemu mamy wyjść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Kicky i bany? To były dzwięki z moje bota XDD a my z wiesmanem beczka z ciebie KTO SIĘ ODWAŻYŁ WEJŚĆ NA TEN KANAŁ . Jak sie nie umie bawić to się nie bawi! Poddaje się Edytowane 12 Listopada 2015 przez Omєga * 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jeżeli właściciel kanału się na to zgodził, to ja nie widzę sensu skargi, bo nie dostałeś kicka/bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi