Gość Yaankes Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 1. Serwer: [XPRO DeathRun EXPMOD] 2. Nick: Yaankes 3. Imię: Bartłomiej 4. Wiek: 24 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak. 7. Składka(Tak/Nie): Tak. 8. Czas spędzony na forum: 5godzin, ale to chyba nie wchodzi w rachube ... 9. Opisać siebie: Jestem miły, kulturalny lubię pomagać innym. Hmm co tu jeszcze... I, że macie fajne DR, na którym spędzam wolny czas. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ, gra tam duzżo skracaczy, i nie kolejkowców, a ja postaram się to ogarnąć. 11. Linki do reklam: Kupiłem 100 dziś. (http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=7789) 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Zrobie screeny, i zbanuje permamentnie ;d -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie, jak nie pomoże ban 30min. -Nadużywa Kultury na serwerze; Ban na 5 minut, jezeli nie pomoże ban od 1 h do 3h. 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam, postaram się kupić Steam. Tak wiem, nie piszcie, że konto dla admina, bo wcale tak nie jest Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na tak amx, składka, reklamy :)Dajmy mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na tak przyda się jeszcze jeden kompan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 jestem na tak mozna dac szanse , bo mało tam adminów jest .. mikrofon ma , amx ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Na tak +Wiek +AMX+Składki+Reklamy+ogarnia wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demoN. xd 14 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jestem na tak. Składka, reklamy, wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 TAK- amx- mikro- reklamy - składka- ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi