Amej 21 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam Jak może niektórzy wiedzą miałem ostatnio bardzo niemiłą sytuację, mianowicie zajumali mi konto steam. Na szczęście wszystko poszło dość sprawnie (aż dziwota ). Z ciekawości napisałem do osoby która jako pierwsza po usunięciu znajomych została dodana. Lekko podpalony, ale dowiedziałem się tyle (wierzę w to co pisał), że moje konto zostało kupione na tej oto stronie http://steam-accounts.net/. Vaca pewnie już nie cofnę ale jeżeli komuś kiedykolwiek zniknęło konto to może akurat znajdzie je na tej stornie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 -> Strona rosyjska -> Zapewne rusek kupił konto -> VACBAN Wszystko składa się w całość >D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi