JayMcKenzie 393 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nick: Jay McKenziePowod: Strasznie napięty harmonogramCzas nieobecnosci: do końca listopadaCos od siebie: Witam. Jak niektórzy może już zauważyli, ostatnio moja aktywność na JB drastycznie spadła. Jest to spowodowane bardzo napiętym harmonogramem. Codziennie jestem w domu po 19 i mam bardzo mało czasu dla siebie. Oczywiście będę zajmował się serwerem, lecz moja aktywność będzie na prawdę niewielka. Pozdrawiam, Jay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemciooo 608 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ojoj... Wracaj jak najszybciej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Ojj, sporo troszkę, wracaj szybciutko! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi