Friko 56 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 1. Nick: Friko2. Imię: Szymon3. Wiek: 15 lat4. Znajomość AMX (1-10): 7/85. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Składka (tak/nie): Tak7. Link do swojego GameTracker'a**: KLIK8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Szymon chodzę do gimnazjum w Sosnowcu i lubię grać na CoD'ach w cs 1.6 : )9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Czemu chciałbym zostać adminem? To proste chce zwiększyć skuteczność w zwalczaniu cheaterów oraz lubie pomagać innym graczom. Jestem zwykle spokojny ale jak każdy człowiek miewam zły dzień : ).10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Nie11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4h dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Dni robocze pomiędzy 16-22 Weekendy każda pora13. Staż w Counter-Strike 1.6: Półtora roku14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak łącznie 1 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Można mu dać szanse. Od ostatniego podania poprawił się (w szczególności aktywność). Masz ode mnie duże tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Adminów nigdy za wiele (zwłaszcza tu ), a ten pan wygląda na ogarniętego, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TerroR 39 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Jestem na TAK ~ Podanie przejrzyste ~ Wiek +1 rok sie przyda ale + ~ Amxx + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Długo mnie nie ma na serwerze , więc nie znam Cię dobrze , ale pierwsze wrażenie zrobiłeś na mnie dobre . Jestem na Tak - Podanie jest ładnie i starannie wykonane - Na wiek przymykam oko , młodzi ludzie są kreatywni i trzeba im dawać szansę - Znajomość AMX Jestem za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi