flop 0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nick:FloPLink do SS: brak!Wycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : FloP [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. Connecting to 193.33.176.2 Serwer: 2 FFA (ESL MAP)Link do bana: Shanell dawaj demko bo pewnie takowe posiadasz ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Admin banujący ma 24h na rozpisanie dema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmos! 9 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Witam nie moge wejsc na serwer bo moj kolega dostal banika bo takie botki adminki tam graja ze dobrze grajacych nonsteamow banuja czekamy na to demko, tylko dobrze je rozpisz nie lepiej bylo zrobic ssy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Odbanujcie go bo Ja jestem chora i nie mam siły wejść na kompa, a raczej nikt mi demka nie rozpisze. Do autora: masz dzisiaj szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi