Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nick:Pawel.? / MacedonczykPowod: Jest ich kilka, więc tak, sprawy sfery prywatnej, rodzinnej i co ważniejsze prawnej. Muszę wyjechać w niedzielę do mojego rodzinnego na rozprawę, która odbędzie się we wtorek, w niedzielę dlatego, ponieważ w poniedziałek mam inne rzeczy dość ważne dla mnie do załatwienia. W moim rodzinnym mieście, czyli Gliwicach nie będę miał dostępu do PC, ani internetu, tak więc z góry mówię, że nie będę odwiedzał forum, serwera oraz gg czy steam. Czas nieobecnosci: Od tej niedzieli do maksymalnie soboty (6 dni)Cos od siebie:Przepraszam, lecz siła wyższa nie będę miał czasu na codzienne pogawędki czy też zajmowanie się serwerem lub działem League of Legends . Cóż, życzcie mi powodzenia Pozdrawiam :tancerz: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Oo Botek idzie na urlop xD Miłego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 12 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi