Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Nick:Pawel.? / MacedonczykPowod: Jest ich kilka, więc tak, sprawy sfery prywatnej, rodzinnej i co ważniejsze prawnej. Muszę wyjechać w niedzielę do mojego rodzinnego na rozprawę, która odbędzie się we wtorek, w niedzielę dlatego, ponieważ w poniedziałek mam inne rzeczy dość ważne dla mnie do załatwienia. W moim rodzinnym mieście, czyli Gliwicach nie będę miał dostępu do PC, ani internetu, tak więc z góry mówię, że nie będę odwiedzał forum, serwera oraz gg czy steam. Czas nieobecnosci: Od tej niedzieli do maksymalnie soboty (6 dni)Cos od siebie:Przepraszam, lecz siła wyższa nie będę miał czasu na codzienne pogawędki czy też zajmowanie się serwerem lub działem League of Legends . Cóż, życzcie mi powodzenia Pozdrawiam :tancerz: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Oo Botek idzie na urlop xD Miłego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 972 Opublikowano 12 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi