QubaS 263 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie Admini Pan Mem0ri, Scooby czy też dzisiaj -TH3-R34L-HANTARO, jak widzieliście pisał na mnie skargę i bzdurna ta skarga ponieważ tyczyła się jego przewinienia (przeklinanie, obrażanie) dostał na 1h więc dla mnie skarga dziecinna powinna być odrzucona ale to inny temat... Ten Pan strasznie pewny siebie że Wszystko mu się upiecze popełnił błąd, mianowicie stworzył spraya z wizerunkiem/napisem: "QubaS to chuj" i rysunek "penisa" to jest dla mnie totalne dno i poziom -1 Przed 20 minutami przyznał mi się do tego ale UWAGA, dopiero jak go o to zapytałem uznałem, że rażąco nagina regulamin szczególnie odnośnie przeklinania i wyzywania tudzież obrażania np mnie i dostał bana odemnie na Tydzień Uważam, że to sprawiedliwa kara za to co robi i że stosował tego spraya na każdym respie przez ostatni czas gry:( Mam swoją godność i nie pozwolę sobie na takie zachowania. Ten gościu poczuł się totalnie pewnie jak widzi, że może robić co mu się podoba... Proszę o nie odbanowywanie go wcześniej. W ogóle to mam podejrzenia że to "kierowca Tira" i on wygląda na odpalonego każdy go zgłasza co chwile i nie chce z nim grać. Tutaj raczej tylko demko pomoże, bo miła już z 8 razy ss'y. No ale Pan "Kierowca Tira" też miał ssy i dopiero demko wnikliwie przejrzane przez natalaje i innych wniosło coś. Dziękuję za uwagę i Pozdrawiam PS: Świadkiem tego że się przyznał jest nasz kochany Wigry, a zgłosił mi ten spray Sasowy, który to zauważył pierwszy Edytowane 12 Listopada 2015 przez QubaS 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Wasz kochany Met0ri zapylał na wh, dzięki zgłoszeniu polaczka został zbanowany. Także nie musisz się obawiać już tych skarg i niczego innego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QubaS 263 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nom podejrzany był od dawna, całe szczęście mamy czujnego Wodza (zwanego bystra strzała) Temat można zamknąć aczkolwiek jest przestrogą dla adminów, że cziterzy czują się tutaj za pewnie i myślą że skargami odwrócą uwagę od siebie i zrobią z siebie poszkodowanych. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi