SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Dowiedzieliśmy się, że zbanowany przez Valve, ESL i ESEA za sprzedawanie meczy były najlepszy zawodnik z USA - Braxton "swag" Pierce zagra jako stand-in w Cloud9 za Seana "seang@res" Garesa w turnieju RGN. Spowodowane jest to tymczasową niedostępnością Seana. Przypominam, że wkrótce bany dla Swaga ulegną przedawnieniu ze względu, że zawodnik został zbanowany na 365 dni. Nieoficjalnie możliwością byłoby, że seang@res mógłbym przejść na trenera Cloud9, ponieważ jest jednym z najlepszych prowadzących, a "swag" na stałego zawodnika. SKŁAD CLOUD9 na RGN: - Jordan "n0thing" Gilbert - Mike "shroud" Grzesiek - Tyler "Skadoodle" Latham - Ryan "freakazoid" Abadir - Braxton "swag" Pierce (stand-in) Edytowane 13 Listopada 2015 przez SzeregowiecPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 od dawna niby Seang@res miał zostać jako trener Cloud9 a niby za niego miał dojść Dosia xDDD. Mam nadzieję,że swag znów nie popełni tego samego błędu i pokaże,że jest naprawdę świetnym, młodym utalentowanym amerykańskim zawodnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 13 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 od dawna niby Seang@res miał zostać jako trener Cloud9 a niby za niego miał dojść Dosia xDDD. Mam nadzieję,że swag znów nie popełni tego samego błędu i pokaże,że jest naprawdę świetnym, młodym utalentowanym amerykańskim zawodnikiem Nie wiem skąd bierzesz te bzdurne ploty, ale przestań je brać Koleś nie umie Angielskiego, ale byłby w C9. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 swag z banem od volvo :v #WP Ciekawe, czy kolejny throw poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi