JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick:JC PLAMBYGG2. Imię:Dawid3. Wiek:164. Znajomość AMX (1-10): 85. Sprawny i działający mikrofon:tak6. Składka (tak/nie):Nie,ale zawsze mam vipa oraz klase Premium mam nadzieję ze wystarczy.7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/JC%20PLAMBYGG/193.33.176.64:27015/8. Parę słów o sobie **:Nazywam się Dawid mam 16lat, jestem kulturalną i ogarniętą osobą. Interesuję się Elektroniką oraz kocham grać w cs'a na serwerach Zombie mod i Cod modach 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Administratorem chciałbym zostać dlatego iż jestem często na serwerze o tych godzinach o których rzadko jakiś admin jest. a jak każdy wie - Brak admina = Txt,Kultura czity itd itd itd 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie.11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:Około 3h dziennie ponieważ też mam Admina na serwerze Zombie mod i staram się tu i tu siedzieć dziennie ponad 2-3h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w Dni robocze od 15-16 do 22 można mnie spotkać na serwerze a w weekendy zapewne będę wbijać różnie czy to o 3 w nocy lub 13 w dzień 13. Staż w Counter-Strike 1.6:no już ładne 5,5 roku będzie 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Jak widać tak. Wiem, że krótko gram na serwerze ale proszę o danie mi Szansy Dziekuję za każde Tak oraz każde Nie Edytowane 13 Listopada 2015 przez JC PLAMBYGG AS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Przydasz się, jestem na tak regulamin znasz dobrze, z serwa widać wiek , staż jako @ na csc .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Również jestem na tak. - Ogarnięty, nie widzę spin u niego. - Doswiadczenie - Znajomość regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Spełnia wszystkie wymagania (chyba xD) i jest ogarnięty, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Przyjmuję na okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi