Korcikoo 52 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Do resetu zostały godziny a ja wpadłem na pomysł aby urozmaicić wybór klas dla wszystkich graczy Postanowiłem zaproponować 3 klasy, mam nadzieje że przynajmniej 1 zostanie wykorzystana na serwerze Nazwa: Rambo (klasa zwykła) INT: 0 HP: 10 WYTRZ: 5 KON: 15 Bronie: AWP, M7, 2 Flashbang Opis: Posiada 1/1 z awp oraz 1/11 z M7, dodatkowy skok Nazwa: Frager (klasa zwykła) INT: 5 HP: 10 WYTRZ: 10 KON: 0 Bronie: Famas, Gail Opis: Za każdego fraga ma pełen magazynek i +10 hp, dodatkowy skok Nazwa: Joker INT: 5 HP: 5 WYTRZ: 0 KON: 20 Bronie: Deagle, USP, Glock Opis: Posiada 1/5 z pistoletów, 1 HE, dodatkowy skok Wydaję mi się że to nie są za mocne klasy ale też nie za słabe, chciałbym aby do resetu temat się zakończył i zapadła decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Rambo 1/1 AWP - odpada max 1/2 Bez dodatkowego skoku Frager +10hp odpada Joker Spoko Ps. Masz dział do pisania propozycji: http://forum.cs-classic.pl/topic/40923-reset-serwera-cod-201-lvl-v1/?view=getnewpost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi