Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Od pewnego czasu na serwerze występuje masa błędów. Wypiszę tutaj te co zauważyłem: 1. Przenikanie działa ostatnio inaczej niż zwykle, mianowicie TT może bić na duchu. 2. Na mapie deathrun_evolution przy momencie spadania (tuż przy respie) gdy wejdziemy na CT zabija nas. 3. W tym momencie tj. 14.11.15 godz 14:10, występuje problem z mapami: serwer długo wczytuje mapę, nie ma kolejki. Jeżeli też jakieś zauważyliście to piszcie to tutaj, przydałoby się je naprawić . @edin no.1 AMXBANS jest zlagowany czy coś. Banów nie mogę dać. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Marek "Rias" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 1. Esme prosiła o dodanie tamtego systemu przenikania, więc go dodałem. 2. Mapkę usunę 3. Możliwe, że ataki lub problem z połączeniem Jak amxbans też laguje, to widocznie problem z połączeniem bazy danych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Inne przenikanie kosztem mapy? Trochę szkoda ale niech będzie. /wyjaśnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi