-=Razzzor=- 2 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 1. Nick: -=Neo -=Razzzor=- 2. Imię: Ignacy 3. Wiek: 18 4. Znajomość AMX (1-10): 7-8 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Składka (tak/nie): Premka + vip co miesiąc 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Neo%20-%3DRazzzor%3D-/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **: Nazywam się Ignacy, mam 18 lat. Interesuję się koszykówką. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ często bywa, że na serwerze nie ma adminów, a cziterzy grasują. Posiadanie admina traktuje jako obowiązek, a nie jako przywilej. Dlatego też chciałbym wspomóc w jakiś sposób Wasz serwer. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: Tak posiadam. STEAM_0:1:1545083 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 2-3 godziny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze popołudnia i wieczory, weekend rano, popołudnie, wieczór. 13. Staż w Counter-Strike 1.6: 8 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak, dwukrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoL2014 8 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Na tak, spełnia wymagania i jest codziennie na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Na tak, jest Aktywny, Regulamin zna no i co najważniejsze spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FunnyPuma ^^ 155 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Na Tak. +Wiek +Amxx +GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wiek,AMX,Steam, Ale nawet 20h nie masz.Okres próbny. Pozdrawiam Buu_szeK ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wiec tak, ja jestem za okresem próbnym. Twoje podanie zbytnio mnie nie przekonuje bo bardziej mógłbyś sie rozpisać w pkt 8. Oraz to konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus446 139 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jestem na tak . Spełnia wymagania spędza sporo czasu na serwerze jest kulturalny i na pewno pomoże zachować czystość na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resumex 19 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Jestem na tak spełnia wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Konto na forum ma spełniać wymagania do następnego wtorku, przyjmuję na okres próbny. Jeżeli nie spełnisz mojego warunku z funkcji zwalniam od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi