LoL2014 8 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nick: $LoL$ Powod rezygnacji: Złożyłem podanie ponieważ serwer miał kłopoty z administracją, teraz adminów jest o wiele więcej, a ja nie daje zbyt dobrego przykładu innym i gram coraz mniej. Cos od siebie: Był to mój pierwszy raz jako admin i było fajnie, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Może kiedyś wrócisz, trzymaj sie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Dlatego nie jestem za tym, żeby otwierać szybkie rekrutacje gdzie zabrany jest punkt o składce, albo to jak mnie proszą o spłatę składki w innym terminie. Jak widzę Twój powód rezygnacji, to wolałbym sam pilnować tego serwera niż przyjmować takie osoby jak Ty, naprawdę. Nie chcę się spinać ale mam ochotę powiedzieć co o tym myślę. Jeżeli znów zostawią serwer admini bo napiszą to samo co Ty to znów złożysz podanie? Jak zacznę wam pisać, że nie dodam flag jeżeli składka nie będzie zapłacona to wtedy zaczniecie składać podania z motywacją, żeby pieniędzy nie wywalać na tydzień adminowania. Flagi zabrane. Do zobaczenia na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Brawo dla ciebie... Nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi