Sobczakooo12 11 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nick:SobczakoooLink do SS:brakWycinek z konsoli(bez IP)*:AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : mati12[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 5.172.2Serwer:Cod 201Link do bana: - Nie grałem na serwerze caly dzień i nagle wchodze na serwer i wyskakuje mi że jestem zbanowany pod nickiem mati12 pernamentniePomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana 3. Zapoznaj sie z regulaminem4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Zapoznaj się z tym tematem http://forum.cs-classic.pl/topic/39568-dosta%C5%82em-bana-nie-na-sw%C3%B3j-nick-co-mog%C4%99-zrobi%C4%87/ Edit. Resetowałeś modem? Edytowane 14 Listopada 2015 przez ORION Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobczakooo12 11 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Zapoznałem się ale nie prościej jest po prostu odbanować Nie resetowałem Edytowane 14 Listopada 2015 przez Sobczakooo12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie jest prościej bo nie odbanujemy wtedy Ciebie, tylko tego co czitował. Zresetuj modem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnienia powyżej Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi