Synek Takie_Czary 0 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 We wczorajszym meczu Polska vs Islandia. Polska wygrała 4-2. Co sądzicie o tym meczu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Fajna nazwa tematu ;-; Mecz o nic, towarzyski. I to jeszcze z Islandią ;p Spodziewałem się 3:0, było 4:2. Z tego co wiem to nie był to podstawowy skład ale nie oglądałem całego meczu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 izi pizi Oglądałem polówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Oglądałam prawie cały. Dobry meczyk w naszym wykonaniu. Nie zaczęliśmy za dobrze, ale odrobiliśmy i to w dobrym stylu. Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Gratuluję wygranej ale z drugiej strony wolałbym żeby przegrali.. Przydałby się im zimny prysznic bo, media ukazują ich jak bogów. Mam nadzieję że nie popadną w samozachwyt i dalej będą trzymać dobry poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Szukała błędy i błędy lecz wiedział na co się piszę przechodząc do szejków był to wielki krok w tył dobrze, że dostał szansę od Nawałki.Mecz towarzyski mecz o nic Islandia niby słaby rywal ale wymagający może to gwiazdy jednego sezonu rywal na naszym poziomie.Teraz czeka nas mecz z bardziej wymagajacym rywalem bo z Czechami i to bez naszych podstawowych asów drużyny mecz także o nic lecz mają okazję sprawdzic się rezerwowi jak dla mnie idealny rywal dla nich więc sprawdzimy teraz ich czy dadzą radę obstawiam 1:1 lecz liczę na skromne zwycięstwo. Edytowane 15 Listopada 2015 przez VORDEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 -Dobry mecz w wykonaniu Polaków. -Lewandowski dołożył 2 brameczki -Młody Kapustka strzelił gola -Dobra passa Nawałki utrzymana No i co tu więcej mówić jedziemy do Francji i wygrywamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi