Resumex 19 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 1. Nick:Resumex 2. Imię:Remigiusz 3. Wiek:12 4. Znajomość AMX (1-10): 9 wrazie czego jest internet 5. Sprawny i działający mikrofon:tak 6. Składka (tak/nie):nie (Po resecie bardzo możliwe ,że będe kupywał premkę) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Resumex/193.33.176.64:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imię Remigiusz a wszkole mówią na mnie Remi.Gram już w cs 6lat połowe mojego życia.Mój kuzyn to JC PLAMBYGG bardzo lubiany admin.Właśnie Dawid dostał admina na tym serwerze i też bym chciał dostać. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?**:Chciałbym zostać administratorem, ponieważ bardzo często gracze na serwerze nie przestrzegają regulaminu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:bardzo dużo czasem nawet 7h z przerwami 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):W dni robocze od 17-19 można mnie spotkać na serwerze, w weekendy od 10-do wieczora 13. Staż w Counter-Strike 1.6:4lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 ~Wiek.(choć nie powinienem komentować tego punktu lecz to zrobię) ~Wątpliwe jest AMX. ~Chce dostać admina bo jego kuzyn dostał.~Brak Steam.~Wątpię w PKT 13. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Ty sobie chlopcze chyba kpisz? * Wiek * Staż ściema * Znajomość 9? Teraz to naprawdę dowaliłeś. Jeżeli nie miałeś to nie pisz bo i tak nic ci to nie pomoże. * No z aktywnością tez dowaliles. Piszesz 7h z przerwami? To czemu ja w gt nie widzę tego? Na NIE. Edytowane 14 Listopada 2015 przez rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Resumex 19 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ty sobie chlopcze chyba kpisz? * Wiek * Staż ściema * Znajomość 9? Teraz to naprawdę dowaliłeś. Jeżeli nie miałeś to nie pisz bo i tak nic ci to nie pomoże. * No z aktywnością tez dowaliles. Piszesz 7h z przerwami? To czemu ja w gt nie widzę tego? Na NIE. Staż nie ściema bo jc mi pokazal tego cs i tak dokladnie gram 6 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JC PLAMBYGG AS 252 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 juz podanko odrzucone - nie można sie wypowiadać w swoim podaniu Remi teraz to, już naprawde to zrobileś co do stażu to akurat prawda. do amx zapewne nie i czasu napewno tyle nie możesz poświecić na serwerze Nawet nie musze pisać już Tak/Nie... i tak odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Staż nie ściema bo jc mi pokazal tego cs i tak dokladnie gram 6 latWłaśnie przez to twoje podanie zostanie odrzucone.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wypowiedź w podaniu. Odrzucam. Do wypowiadania służy opcja edytuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość.<br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br />Twoje podanie zostało odrzucone.<br />Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi