dgl 1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witam, jest to mały poradnik ponieważ dzięki niemu chce zmienić nick Gram na zm 2 dni zdobyłem 65k EXP od 0 tz nic nie wiedziałem [bez vipa], lecz na początku było dość trudno bez paru bindów 1.Aby dodać bind należy najpierw włączyć konsolę klawiszem "~" 2.Zaczynamy bindować [Tutaj podam kilka bindów] a) bind "klawisz" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 6" <-------- Bind na kupienie Laser miny bez potrzeby wchodzenia do sklepu b) bind "klawisz" "+setlaser" <------- Jest to bind na stawianie Laser miny c) bind "klawisz" "+dellaser" <------- Jest to bind na zdejmowanie Laser miny 3.Tworzenie własnego bindu czemu nie ? a)bind "klawisz" "chooseteam;menuselect x;menuselect x;menuselect x" W miejscu "x" wpisujemy po kolei cyfry które trzeba kliknąć by kupić dany item po włączeniu menu np : bind "z" "chooseteam;menuselect 2;menuselect 6" No to by było na tyle, papatki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Juz gdzies byl stworzony podobny poradnik. Ale + do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Czy mi się wydaje, czy to jest skopiowane? (białe tło).. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Poradnik przydatny , ale już wszyscy chyba znają te "bindy". Plusik za chęci choć wydaje sie to byc skopiowane tak jak wspomniał ωιncнєѕтєr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuM4niSt4_M4s0chist4 0 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Przydatne bindy, lecz każdy raczej już ludzie znają te bindy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi