dgl 1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Nick: AbkhazNowy nick: paX.Czemu chcesz zmienić nick?: Bo TAK ?, Nie no po prostu mi koliduje bo w innych grach mam paX.Poradniki (1): http://forum.cs-classic.pl/topic/40986-zm-kilka-bind%C3%B3w-stw%C3%B3rz-w%C5%82asny-bind/ PS: Przenieście mi expa na ten nick z ZM Edytowane 14 Listopada 2015 przez dgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie przenosimy w ten sposób expa. Nick na forum zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi