dgl 1 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Nick: AbkhazNowy nick: paX.Czemu chcesz zmienić nick?: Bo TAK ?, Nie no po prostu mi koliduje bo w innych grach mam paX.Poradniki (1): http://forum.cs-classic.pl/topic/40986-zm-kilka-bind%C3%B3w-stw%C3%B3rz-w%C5%82asny-bind/ PS: Przenieście mi expa na ten nick z ZM Edytowane 14 Listopada 2015 przez dgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Nie przenosimy w ten sposób expa. Nick na forum zmieniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Nick został zmieniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi