matusz1 0 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Nick: Hajt (11lat) ;OData zdarzenia: 10 luty 2013r. Godzina ok. 20.30Osoba na którą chcesz złożyć skargę: RadakaiOpis sytuacji: Było to tak że była mapa podobna do assault i wtedy wchodziły mi ładne "banie" i grałem dalej dobrze mi szło a admin był na spekcie i patrzył chyba na mnie może jakieś zwidy miał i myślał że mi się rusza celownik chociaż wcale się nie ruszał i zbanował mnie powód 'AimBot' by dał przynajmniej 'Wstaw screeny na ....' i sie wkurzyłem i dałem skarge.Dowód: Szkoda że nie macie HLTV bo byście sobie zobaczyli. Ale na szczęście kolega taki nick: [Pro] Korpa [Wrc] widział wszystko i może potwierdzić że nic nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 mozliwe ze nagrał demko ... a wg byłam wtedy i widzialam jak wszyscy na u@pisali ze masz czity ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Widziałem, grałeś na perfidnym aimie... Inni też widzieli...Celownik nawalał, prawo lewo, góra dól... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz1 0 Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Oj coś chyba ci się pomyliło typie to że pisali to wiesz... a widziałem jak ogarniacie typ pisze i to 1 typ " ...... gracz ma aima" 5 min ut pozniej ban hmmm ciekawe czemu ... To jest żałosne a to że all pisali to co ? to ja przyprowadze 20 kolegow i 1 nieznajomego i będzie może miał fuksa i same banie i all napiszą aim , aim a wy ban ... hmm ciekawe... a demko gdzie masz !? Czekam na demko nie masz demka to znaczy że po prostu coś sobie ubzdurałeś [ Dodano: 2013-02-10, 23:43 ] Acha jeszcze jedno. Ile grasz w csa ty mi powiec bo widze to ze ktos ma skilla to wiesz podac ci serwer? co po 1 rundzie DLA CB wszyscy będą mieli aima i wh ..? A ja tylu ludzi na tego serwa przyprowadziłem tak kochałem ten serwer a wy coś sovie ubzduraliście (( [ Dodano: 2013-02-10, 23:45 ] Acha i prosze o unbana czy jak to tam się nazywa. PS. Gram w csa 5lat :/ gdybyś się pytał na to na górny post -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WnukZMC 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jago długo znam mieszkam niedaleko niego i na 100% on nie miał żadnych cheatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie ten dział,zaraz przeniosę i poczekamy na admina banującego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Pamiętam tą sytuacje miał aima na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ale 0 dowodów, racja świadkowie są ale mogliście się zmówić i go udupić. Proszę Admina o demko !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian 1 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 nie mam demko poniewarz robiłem formata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Szczerze co do formata to przyznam mu rację bo musiał go zrobić(on wie z jakich powodów)Co do demka,jeżeli zgłoszą się 3 osoby które to potwierdzą UB NIE BĘDZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusz1 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 A więc jak nie ma demko prosze o unbana [ Dodano: 2013-02-11, 19:14 ] Mogli się zmówic i mnie udupić a ja mam kolege co mieszka koło mnie wyżej post był "Jago długo znam mieszkam niedaleko niego i na 100% on nie miał żadnych cheatów." A jeszcze może tsaki kolega potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ja coś powiem.Gościu [hajt] nie miał czitów, chodź wielu tak pisało, fresh, jankes, dla was połowa serwa jedzie na czitach :)Zaczekaj hajt na redakai, wypowie się, i będzie spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Miał czity najpierw grał na 40k+DM miał aima każdy może to potwierdzić kto tam grał bo ja też tam wtedy grałem a 30 minut później jak już grałem na 45k to on wszedł i 10 zabójstw pod rząd same banie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Sprawdzałem go i nie miał nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wgl, jesteś głupi jak używasz skilla na codzie, ehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intoksynato 0 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 No ale co z tego jak nie ma demka ...Nie można tera mu nic za bardzo udowodnić ...Powiem Ci pewną rzecz kiedyś na serwie gracz mi na U@ napisał że tt zabija hosty a hosty były nieśmiertelne...Większość osób co piszą na U@ to często nie wiedzą jak wygląda czit a piszą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 "Dobry spam" ^ ^CLOSEUB NIE MA2 aktywny bany/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi