Omega* 2 077 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Przód czarna męska Tył czarna męska: Smyczka: Damska: 2r napis co pozmieniac? czcionki? kolory? pisać Jeżeli jest ktoś zainteresowany pw. Edytowane 14 Listopada 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Szwagier, ja męskich nie widzę. Osobiście wolałbym żeby takie "duperele" miały logo CSC na sobie np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 a za ile ? xd to i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Szwagier, ja męskich nie widzę. Osobiście wolałbym żeby takie "duperele" miały logo CSC na sobie np max niby 100mm x 20mm więc dupa jakiś grafik by mi musiał to ogarnąc abym mógł dać logo na koszulke Edytowane 14 Listopada 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyńka 2 434 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Jak już wiesz, ja się piszę na taką koszuleczkę od dawna. Pomysł z tym żeby było logo wydaje mi się dobry. Jak dla mnie mogłaby być wersja nawet bez zbędnych napisów, a same logo. Z tyłu możnaby jeszcze dać nick, jak na koszulkach piłkarskich, ale to już kwestia gustu i tego czy ktoś sobie takie coś zażyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ustaliłeś w ogóle ze mną czy możesz sprzedawać takie rzeczy z logiem sieci, która jest zarejestrowana na mnie? Wedlug prawa nie masz prawa sprzedawać czegoś pod logiem sieci, która należy do mnie, a tym bardziej, że nie wiem czy sprzedajesz te koszulki z prowizją dla siebie, jeżeli nie, to jeszcze można przymknąć oko, ale jezeli wygląda to tak, że Ty jeszcze kosisz z tego prowizje, to temat zamykam, bo to jest łamanie prawa. Jeżeli to ma działać na zasadzie, wpłacona prowizja leci na sieć, to proszę bardzo, tworzymy temat, pokazujemy wpływy z prowizji i potem się z niej rozliczamy, a nie robimy to w taki sposób jaki Ty to właśnie robisz. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Te koszulki to wiocha totalna. Nie wiem czy ktoś w 2015 założyłby taką koszulkę.. Dla mnie to jak g*wno wygląda ;-; 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Bez urazy Omega ale to co zrobiles to gowno i podbijam do kolegi wyżej. Nikt by takiego nie zalozyl dzisiaj.. Czcionka zła, położenie tez zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Wygląda trochę wieśniacko :/ Lubię cię Omega, ale tak jest. Jeszcze nawet nie uzgodniłeś z Administratorem A za to można polecieć do pierdla, ale ja tobie tego nie życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Niekompetencja? Czy brak orientacji w tych tematach, jak w ogóle można używać cudze logo do własnych celów lub bez omawiania tego z "autorem" owego "przedsięwzięcia". Koszulki chłam i nie wiem czy założyłbym to pod kurtkę bo jeszcze przyszłoby mi ją ściągnąć... @Omega WOLNO MI i będę się wypowiadać . Edytowane 15 Listopada 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Niekompetencja? Czy brak orientacji w tych tematach, jak w ogóle można używać cudze logo do własnych celów lub bez omawiania tego z "autorem" owego "przedsięwzięcia". Nie jesteś w temacie to się nie wypowiadaj //Jutro dam inne koszulki inny projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Obrazki się nie wyswietlaja. Jak to takie gówno jest to chce to zobaczyc:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi