Rudzkas7 0 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Widzę że tu nikt nie rozumie mojego problemu ... proszę bardzo http://forum.cs-classic.pl/topic/40999-ssy-patryq/#entry247763dostałem bana ssy wstawiłem nie gram na czitach jedyne co to to czarne niebo ale jak by nie patrzeć to w niczym nie ułatwia rozgrywki na only dd2 więc proszę o UB a nie że UBT pisze mi pod postem że żeby dostać UB mam wysłać sms,już na pewno wysłałem ^^ nie mam bana za czity bo w sumie za nic nie mam bana bo nikt mi tego nie napisał dlatego proszę o UB niebo już zostało zmienione.Wcześniejsze ssy co miałem ze 4 razy każde są z normalnym niebem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz2pa 321 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi