V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie jest zle, zwykle,proste zwiezle i na temat. Kiedys musisz poczarowac z jakims efektem,dodatkiem jakas blyskotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 9/10 za te rangi , lubię proste pracę ^^ byłoby 10/10 jakbyś dał taki okrągły kształt na kontach bo wydaje się troszku kanciasta ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopi 138 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Proste zwiezle prace idealne praktycznie idealne moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Moje rangi, pierwsze. Zapraszam do oceniania. Masz plusika za prostotę. Lubię czasem na takie coś popatrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ciekawa Galeria , prace estetycznie wykonane. Czekam na wiecej!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Co sądzicie o prostym menu, które za pewne umieszczę na mojej stronie (portfolio) ? (Strona wykonana będzie w stylu wektorowym) Myślałem jeszcze, nad zmniejszeniem czcionki wszędzie poza pierwszą kolumną, co sądzicie o tym pomyśle? Lepiej będzie się prezentować? Edytowane 2 Stycznia 2016 przez ωιncнєѕтєr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Co sądzicie o prostym menu, które za pewne umieszczę na mojej stronie (portfolio) ? (Strona wykonana będzie w stylu wektorowym) Myślałem jeszcze, nad zmniejszeniem czcionki wszędzie poza pierwszą kolumną, co sądzicie o tym pomyśle? Lepiej będzie się prezentować? Dla mnie bomba *_* 100/10, jedyne co mółbyś edytować to dodać jakieś słupki kształtami, które by oddzielały kategorie. @winchester Rzeczywiscie, nie zauważyłem, mój błąd. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Semi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dla mnie bomba *_* 100/10, jedyne co mółbyś edytować to dodać jakieś słupki kształtami, które by oddzielały kategorie. Są leciutko zmienione kolory, jeżeli się przyjrzysz. Kategoria "Strona Główna" ma ciemniejszy odcień czerwonego, niż kategoria "Użytkownicy". W ten sposób je oddzieliłem. Moim zdaniem słupki nie będą pasowały do takiego menu ^^. Ale coś wykombinuję w wolnym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejek 11 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Jak dla mnie, rangi czy też proste menu ma braki.Powinien być tam jakiś cień, czy ciekawa tekstura O coś takiego mi chodzi np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Jak dla mnie, rangi czy też proste menu ma braki. Powinien być tam jakiś cień, czy ciekawa tekstura O coś takiego mi chodzi np. Niektóre serwisy nie mają żadnego wzoru, po prostu mają ładnie dobrane kolorki więc w jaki sposób wstawisz tam jakiś pattern? Jedynie to zniszczysz #SYGNATURA_DLA_XXXXXXXAA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Niektóre serwisy nie mają żadnego wzoru, po prostu mają ładnie dobrane kolorki więc w jaki sposób wstawisz tam jakiś pattern? Jedynie to zniszczysz #SYGNATURA_DLA_XXXXXXXAA PIĘKNE 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Niektóre serwisy nie mają żadnego wzoru, po prostu mają ładnie dobrane kolorki więc w jaki sposób wstawisz tam jakiś pattern? Jedynie to zniszczysz #SYGNATURA_DLA_XXXXXXXAA No Winchajster hehe, im praca prostsza tym lepsza! Mi się tam podoba , cień zrobiony "cieniem", jakimś pluginem czy powieloną warstwą, bo to mnie ciekawi ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Co sądzicie o prostym menu, które za pewne umieszczę na mojej stronie (portfolio) ? (Strona wykonana będzie w stylu wektorowym) Myślałem jeszcze, nad zmniejszeniem czcionki wszędzie poza pierwszą kolumną, co sądzicie o tym pomyśle? Lepiej będzie się prezentować? Prace proste mają to coś w sobie, że są "bombowe"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Super prace, wszędzie jest ład i porządek, zero chaosu, napisy dopasowane idealnie. Wszystkie prace mi się bardzo podobają. Jeśli mogłabym wiedzieć, w jakim programie pracujesz? Łap +, czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Super prace, wszędzie jest ład i porządek, zero chaosu, napisy dopasowane idealnie. Wszystkie prace mi się bardzo podobają. Jeśli mogłabym wiedzieć, w jakim programie pracujesz? Łap +, czekam na więcej. Pracuje w Photoshop CS6. No Winchajster hehe, im praca prostsza tym lepsza! Mi się tam podoba , cień zrobiony "cieniem", jakimś pluginem czy powieloną warstwą, bo to mnie ciekawi ^^. Zwykły cień, zmniejszyłem krycie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Takie tam z nudów (Wykonane w 100% przeze mnie) Avatar: Sygnatura: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Masz duży plusik za prostotę. Jestem dumna z Ciebie :łezka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Postarałeś się wichajster chociaż raz Prostota najlepsza, leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Takie tam z nudów (Wykonane w 100% przeze mnie) Avatar: Sygnatura: Fajnie to wygląda, 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pięknie jak zawsze Winczi:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) Kozak Ps. Czekam na wersje #pokabydlaka ;) Edytowane 8 Marca 2016 przez saatan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 (edytowane) :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: Ale pixele xD Potem poprawie Edytowane 8 Marca 2016 przez Winchester 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saatan 154 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No to już mam nową tapetę ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Pierwsza dużo lepsza, ale moge sie założyć, że któraś z nich jest Twoją tapetą 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi