Korcikoo 52 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Grałem od wczorajszego resetu klasą Aimer i wbiłem tam 37 lvl. Dzisiaj klasy nie ma. Piszę ten post z prośbą o przeniesienie 37 lvl na inną klasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Pytanie jaki serwer i czy masz jakiś dowód ze miałeś ten lvl ?/ bo tak to administracja nic ci nie może zrobić Edytowane 16 Listopada 2015 przez Marian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Nie przeniosę lvl. Klasa była zbugowana i za mocna, więc łatwo wbijałeś lvl. Mówiłem, że to BETA, więc wszystko będzie ok jak mój zastępca(technik) napisze klasy Nie będzie to trwało dłużej jak 3 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi