Resumex 19 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) 1. Nick:Resumex 2. Imię:Remigiusz 3. Wiek:12 4. Znajomość AMX (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie (Wrazie czego moge kupić premkę albo vipa) 7. Link do swojego GameTracker'a**: http://www.gametracker.com/player/Resumex/193.33.176.143:27015/ 8. Parę słów o sobie **:Mam na imie Remi.Interesuję się informatyką i programami komputerowymi.Mam bujną wyobraźnię. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym zostać adminem, ponieważ bardzo często widze jak nie ma admina to bardzo dużo osób nie przestrzega regulaminu. 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:2-4h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Gram popołudniu albo wieczór w weekend.W dni robocze może 2-3h 13. Staż w Counter-Strike 1.6:6 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Nie Edytowane 16 Listopada 2015 przez Resumex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 No nie wiem ale jestem na nie Ponieważ masz staż 6 lat niby tak ? to już grałeś w cs 1.6 jak miałeś 6 lat coś nie wieże - Składka nie ma -- chodzi o admina a nie o premium czy tam vipa - 9 Punkt mało rozwinięty - 12 to chyba troszkę za mało żeby być tym adminem (i chyba troszkę za mało żeby grac w cs 1.6 ale to szczegół - jak widać w gt to nie grasz te 2-4 h i jesteś jeszcze za mało z nami żeby być adminem pograj więcej to możesz iść na okres próbny :}- 5/10 amxa Poczytaj więcej o amxa ii się naucz amxa na 7/10 Dziękuje za Wypowiedź / Chociaż mało gram na dh (prawie wgl ) ale jestem na nie Przepraszam i dziękuje :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Na Nie -wiek -znajomosc amx -jeśli chodzi o składke to nie chodzi o Vipa czy tam Premium bo to jest inna bajka -nie wierze ze jak miales 6 lat grales w cs 1.6 -Piszesz ze grasz 2-4h, a rzadko cie widuję Edytowane 16 Listopada 2015 przez SHOKE :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Na nie. -Znajomość AMX -6 lat mając 12? - "w razie czego kupie premke lub vipa" ^_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 [...] 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) Posiadasz warna, podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi