Nemciooo 608 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) Witam!W tym poradniku chce wam pokazać, jak na różne sposoby grać w GTA V. Na początku chciałbym powiedzieć, iż nie narzucam graczom by grali którymś z tych sposobów, ale mogą spróbować 1. Pierwszym sposobem jest tzw. FABULARZ- jest całkowicie wtajemniczony w fabułę tej gry i zna praktycznie każdą misje(nawet poboczne) na pamięć.2. Następnym sposobem jest granie na BUNTOWNIKA- ten sposób to granie by tylko i wyłącznie zabijać.3. Trzeci gracz(sposób) to RIDER- gra tylko po to, by pojeździć fajnymi autami.4. Jest to sposób na LOTNIKA- sama nazwa mówi, że ten gracz to typowy lotnik. Lata samolotami, helikopterami.5. Kolejnym sposobem jest RYZYKANT- robi nieprawdopodobne wyczyny zarówno w powietrzu, w wodzie jak i na lądzie.6. Ostatnim już sposobem jest WARIAT- łączy zarówno RYZYKANTA i BUNTOWNIKA i wychodzi wybuchowa reakcja Myśle, że poradnik(sposoby) się spodobają i spróbujecie grać którymś z tych sposobów. A ty jaki najbardziej lubisz? Ja oczywiście wybieram RAIDER'A POZDRAWIAM ->NeM0o_!Zgodnie z innymi grami zaznaczam, że można te sposoby używać w innych grach lez ja zamieściłem je tu. Z góry przepraszam. Edytowane 17 Listopada 2015 przez Pawel.? Przeniesiono z GTA Poradniki/Modyfikacje do GTA Ogólne o GTA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Noo NeMuś dobrze ze napisałeś to Kiedyś grałem w gta i przeszedłem całe ja jak grałem to ryzykant - rider fabularz i lotnika (Hydrą) xdd Fajny Pomysł na to Pozdrawiam cię i SIemaa :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aze Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 To nie tylko w GTA V można w takim stylu grać, przecież są inne gry. Poradnikiem tego nie można zbytnio nazwać Za pierwszym razem to wiadomo fabularz, po skończonej grze buntownik dla zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 To nie jest nawet poradnik. W inne gry można grać na podobnej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 To jest coś jak "Typy graczy", a nie jak grać w GTA ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywnosci Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi