Motyla Noga 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 1. Nick:Motyla Noga 2. Imię:Patryk 3. Wiek:16,5 4. Znajomość AMX (1-10): 5 5. Sprawny i działający mikrofon:Tak 6. Składka (tak/nie):Raczej Tak 7. Link do swojego GameTracker'a**: Nie Mam 8. Parę słów o sobie **:Jestem piłkarzem wodnym (Water Polo) lubie dziewczyny 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:chce pomuc 10. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:Nie 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:codziennie po szkole wchodze na serwer 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):w weekendy caly dzień nawet 13. Staż w Counter-Strike 1.6:6,7 lat 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):posiadałem 2 razy 1 na Jailu i na FFA ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Naprawdę Bardzo mi zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian? 16 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Wiem może nie gram na dd2 co nie ? ale widać jak ty nawet gt nie umiesz znaleźć to już trochę na nie/ jeszcze masz te 16.5 lat co nie >? a nawet Polszczyzny nie znasz ;pPosty też ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jakby Ci naprawdę zależało TO: -byś pomyślał gdzie możesz znaleźć Sw link do gt -byś napisał o Sobie o wile więcej zdań by ludzie Cię poznali, tak jak w pkt. 9 NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Przykładowa nazwa tematu: Podanie - Queen Besiałke W nazwie tematu musi być podany Twój nick Podanie odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi