ezay-e 0 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Zarejestrowałem się (w końcu) na tym forum, by wyjaśnić jedną sprawę. Właśnie dostałem bana, by wyjaśnić sprawę podszywek z... podszywką. Nie rozumiem co mam wyjaśniać, dobiłem 20 lvl i teraz ktoś poniżej 15 lvl (jak zgaduję) oczywiście nie może się powstrzymać. Nie mam zamiaru kupować na ten cel vipa, chcę tylko, żeby chociaż raz jeden admin zobaczył, uwierzył że ja jestem prawdziwy i zbanował tamtego na IP. Dzięki za pomoc, jeśli ją otrzymam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Załóż rezerwację na nick (jest za free) to załatwi twój problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zapraszam na PW, w celu zrobienia rezerwacji na nick. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi