Black-Hunter 238 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Około dwa dni temu mapa "deathrun_absolute_spider" jakoś się [za przeproszeniem spieprzyła]. Wszystkich totalnie ścięło plus każdy miał 500 pingu.(Prosiłbym o sprawdzenie tej mapy, ponieważ raz działa bez zarzutu, a czasem eh... no szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ping nie ma nic wspólnego z mapą. Widocznie były problemy z połączeniem się z pukawką (czy coś tam - nie twoja wina). Z mapą jest wszystko w porządku. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Aaaa Dziękuje i Wszystko jasne. Proszę o zamknięcie tematu. /wyjaśnione Edytowane 17 Listopada 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Dokładnie jak kolega wyżej napisał jest to spowodowane obciążeniem serwera przez np. ataki ddos , połączenia z pukawka lub nadmiernym obciążeniem maszyny.Tak z mapą wszystko Ok Edytowane 17 Listopada 2015 przez Pawel.? Pamiętaj o opcji "edytuj" 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JESTEM KOKSEM 1 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Chciałem dodać, że wtedy informowali, że jest DDOS, ale zaraz przejdzie. @Edit Czyli z mapą wszystko ok. Z tego co pamiętam, to zacinało i miało się po 500 pingu tylko raz przy ddos'ie. Edytowane 17 Listopada 2015 przez JESTEM KOKSEM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam na prośbę autora Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi