Marian? 16 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Dobra Siema ludziska Bym chciał stworzyć team w lol'u Szukam 4 Ludzi na Topline Midline Adc i jungle na supa to ja zagram ja rangi nie ważne mogą być brązy i nawet diamenty top ..Nie ma nikogoJungle SemiMid Paweł?Adc KacykSup Ja gram Nick Smasu /proszę Propozycje pisać na pw Np Ja gram na topa /ranga/ postacie jakim lubisz grać /w jakich godzinach grasz /Administracjo jak to jest reklama to proszę napisać mi na pw albo tu Dziękuje z góry za Odpowiedzi xd Edytowane 18 Listopada 2015 przez Marian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReKciK 2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ja byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Ja mogę topa lecieć, ale od razu mówię, że ten sezon dla mnie nie jest najlepszy Edytowane 30 Listopada 2015 przez M@jki H@rdcor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Musimy się dograć i w tym sezonie zabłysnąć , platyna minimum ziomeczki!.Mógłbys wypisac wszystkich i ich statystyki np. Liczba rozegranych meczów i liga.Poszukujemy osoby na TOP'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Ja mogę zagrać na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 12 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ja mogę z wami grać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi