C3ZI 22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 1. Nick: C3ZI2. Imię: Cezary3. Wiek: 144. Znajomość Sourcebans (1-10): 5-105. Sprawny i działający mikrofon**: tak6. Składka (tak/nie): tak7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/3323948. Parę słów o sobie **: Mam na imię Cezary, mieszkam w Bydgoszczy, mam 14 lat. Bardzo lubię grać w gry, moją ulubioną jest cs go, lecz nie skupiam się na randze tylko na dobrej zabawie, kolega w te wakacje polecił mi ten serwer i od tamtego czasu zacząłem na nim grać.9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ bardzo często gram na serwerze i najczęściej w godzinach, w których nie nie zawsze administratorzy są obecni. Często słyszę jak 8 letnie dzieci rozmawiają ze sobą, które nie zwracają uwagi na moje ostrzeżenia, usprawiedliwiają się tym, że nie posiadam administratora na serwerze dlatego nie przestają, lecz stają się coraz bardziej namolne, jak wiadomo takie zachowanie utrudnia rozgrywkę i zraża niektórych graczy do grania, gdybym został administratorem mógłbym takie osoby uciszać. Chciałbym też pomagać serwerowi który tak bardzo lubię.10. Steam_ID: STEAM_1:0:9676677911. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3-4 h dziennie12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 15:00 - 18:30 dni robocze/ 11:00 - 13:00 i 16:00 - 20:00 weekendy13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1 rok 1190 h14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Podanie zostanie odrzucone, gdy użytkownik posiada aktywnego warna. Posiadasz warna, a więc podanie odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi