Appl3. 86 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Cześć. Nie wiem za bardzo gdzie to napisać więc pisze to tu. Mam taką propozycje aby zrobić takie coś jak licznik fragów i do tego komendę /przenies co pozwoli przenieść poziom na inną klase. Możliwe jest to , że innym ludzią znudziło się grać 1 klasą.A ta komenda byłaby np. od 201 fragów albo 251 fragów Pozdrawiam Snajper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Nie wiem czy to jest tak bardzo potrzebne, ale można dodać taką opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ~BoCiK~ Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Jak dla mnie Zrobić coś takiego żeby móc przenosić lvl. ) Bo niekiedy to jest przydatne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaankes Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Tak jak koledzy wyżej, nie wiem czy to potrzebne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumii 0 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Fajny pomysł wiem jak to jest jak się chce grać 1 klasą nudzi się i chce 2 ale nie od 0 ;/// bardzo to pomogło by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 czy ja wiem czy to dobry pomysł. ja osobiście uważam to za coś zbędnego i jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 po co takie coś ?? dobra gra koleś 1 klasą znudzi mu się kupuje perk za monety dostaje AWP wchodzi na Majora zabija 1 osobe i ma już 9k lvl. Więc nie wiem po co taki temat :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 14 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Cichy ale jak już będzie ktoś mial np. 35 k lvl i znudzi mu się gra Majorem , a będzie chciał grać Amadeuszem to też kupi awp za monety , zabije 1 osobe i będzie miał 35 k lvl ? nie więc to co napisaleś nie ma sensu ^^Pozdrawiam Snajper <3 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 mi sie nie podoba pomysł : ) zbędny moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Lutego 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Na pewno nie będzie /przenies ^^Co do liczniku to też zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi