Miłosz 2 789 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Taka informacja/dyskusja odnośnie naszego kochaniutkiego http://forum.cs-classic.pl/user/11282-jeste-cygan/ Co można o nim powiedziec? Myli się bardzo z wiekiem, http://forum.cs-classic.pl/topic/39759-cygi-x3/ + Nic nie powiem, poniżej post. Operacja ryjca natychmiastowa :devilred: Z czego jeszcze jest znany? Moze z wyłudzania hasju, wiele razy dostawałem informacje na steam że ciągną od niego jakieś 2/3 zl SMS. Na jednej sieci został za to zbanowany. I ja bym też za to zbanował, a jak nie za to.. to powdy macie powyżej. Chłopak nie potrafi powiedzieć prawdy, pokazać się.. ale trudno, ja takich ludzi nie trawię. Rozmowa z jakimś tam typkiem HIFI: człowieku skończ robić z siebie kretyna...bo zaraz się żart skończą i wylądujesz w sądzie o wyłudzane kasy druid 37: co ja ci zrobiłe m? HIFI: piszesz do wiary i wyłudzasz kase na ssmy HIFI: smsy* HIFI: a potem nie oddajesz druid 37: prośba jest wyłudzeniem ? HIFI: skoro nie oddajesz to tak druid 37: To oddam boże co za problem ? HIFI: pisałeś już tak 2 razy jak Ci kupywałem HIFI: i że po wypłacie HIFI: i co?... HIFI: pół xxx ojebałeś druid 37: no to kupie i oddam ? HIFI: pomoć druid 37: jo całe od razy co ? druid 37: razu* druid 37: Może blue ojebałem co ? druid 37: czekaj druid 37: hmm druid 37: Sebe oo HIFI: chuj mnie to? HIFI: skończ wreszcie tą szopke druid 37: no właśnie. Jak chcesz to banuj na forum i będzie po sprawie, nie ? druid 37: Bo nie mam zamiaru czytac jak mnie krytykujecie druid 37: HIFI: nie będzie po sprawie HIFI: bo nie oddajesz kasy ludziom co od nich wyłudziłeś druid 37: Ja pierdole 2zł ? HIFI: sam sobie na tą krytykę zasłużyłeś druid 37: dobra powiedzmy razy 4 druid 37: to masz dyszkę druid 37: może więcej druid 37: HIFI: i starczy HIFI: druid 37: Dobra bo płakać będziecie druid 37: Jaka sieć ? druid 37: twoja druid 37: tele druid 37: ? druid 37: ? HIFI: teraz to wiesz.. HIFI: chodzi o sam fakt HIFI: że piszesz i żebrasz druid 37: ale oddam ja pierdole druid 37: jaka sieć ? HIFI: nie chce kurwa.. od oszusta nie biorę HIFI: druid 37: Weź chce oddać i oszust hahahahaha druid 37: Dobry kurwa jesteś druid 37: idź się popłacz innym na skilluj haha druid 37: narazie druid 37: kurwa druid 37: haha HIFI: dobry to Ty jesteś druid 37: W sumie same płaczki na tej sieci hehe HIFI: trzeba mieć tupet żeby kurwa pisać do wiary i żebrać o smsa xdd HIFI: do roboty idź i kurwa zarób druid 37: Dobra ty się trzymasz na rodziców utrzymanie i piszesz mi co mam robić ? xD HIFI: kto powiedział, że na rodziców? druid 37: No kurde ile masz lat 18- 19 ? Pewnie do szkoły chodzisz jeszcze druid 37: Ale dobrze tym więcej w głowie tym lepsza praca HIFI: to co z tego, że chodzę? HIFI: w przeszłości zarobiłem więcej niż Ty zarobisz przez całe życie xD druid 37: Ciekawe druid 37: Ale dobra obrażaj dalej druid 37: nie rusza mnie to A to jest najlepsze, i mam nadzieję że tut też dostanie Edytowane 18 Listopada 2015 przez Pawel.? Idiotyczne komentarze typu "ulala to nieźle" będą karane warnami. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Oooo jak mi przykro :c XDDDD Powinien zostać zbanowany jak kilku innych frajerów wcześniej. Swoją drogą na prawdę trzeba mieć tupet żeby żebrać o 3 zł sms... Ale też naiwność ludzi jest porażająca :v Siwy dobra robota Jakub :alvaro: 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi